Home Middag Woket Bok Choy med sopp, hvitløk og ingefær

Woket Bok Choy med sopp, hvitløk og ingefær

Choy betyr grønnsak på kinesisk, og denne grønnsaken kan brukes til mye forskjellig. Her er en digg oppskrift på woket bok choy sammen med sopp, hvitløk og ingefær!

Du trenger:

  • 3 stk bok choi
  • 2 fedd hvitløk
  • 10 sopp, f.eks østerssopp og sjampinjong
  • 2 ts hakket ingefær
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 ss tamarisaus
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts sesamfrøolje (valgfritt)
  • 2 dl vann + 0,5 ss grønnsaksbuljong

Slik gjør du:
Skru ovnen på høy varme. Tilsett 1ss olje og 1ss tamarisaus. Stek soppen i 3 minutter på høy varme. Skru ned til medium varme, tilsett bok choy og hvitløk, og det hele stekes i 3 minutter til. Tilsett mer olje eller tamarisaus ved behov. Skru ned til lav varme, rør inn ingefær, sesamfrø, sesamfrøolje og vann blandet med grønnsaksbuljong og la det putre i 5 minutter.

Du vil kanskje like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.