Home Drikke Etter trening: Proteinsmoothie!

Etter trening: Proteinsmoothie!

Denne gode smoothien inneholder opp til 40 gram protein, og tar bare 5 minutter å lage! Jeg drikker den alltid etter trening. 

  • 1-2 scoops proteinpulver. For å få en ekstra god smak, anbefaler jeg WelleCo sitt protein med sjokoladesmak. Den inneholder alle 9 essensielle aminosyrer, B-vitaminer, prebiotika, probiotika, enzymer og mange andre sunne godsaker. I tillegg smaker den supergodt! Hvis du ikke bryr deg om smak, anbefaler jeg hempprotein.
  • 2 dl frosne blåbær
  • 3 biter frossen spinat
  • 4 dl vann

Blend. Drikk. Jeg bruker Ninja blender. Den lager smoothien direkte i en drikkeflaske, og da slipper jeg å vaske opp mange deler. 

Blogglistenhits

Du vil kanskje like

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.