Home Middag Supersuppe av gulrot, potet, løk og spinat

Supersuppe av gulrot, potet, løk og spinat

Dette er en enkel oppskrift på en utrolig god suppe som passer godt inn rundt høsttider. Den er også utrolig rimelig å lage. Fikk oppskriften av min gode venn Jana, som nettopp har flyttet til London. Takk!

Til 3 personer trenger du:

  • 8 små mandelpoteter
  • 1/2 pose gulrøtter
  • 1 løk
  • 1,5 ss grønnsaksbuljong (anbefaler den gjærfrie du kan kjøpe på helsekost)
  • Vann i kjelen, ca 2 cm over grønnsakene
  • 1 pose fersk spinat
  • (Ps; kjøp gjerne økologisk!) 

Slik gjør du:

  • Hakk potet og gulrøtter i små biter
  • Hakk løken i ringer
  • Kok grønnsakene til de blir myke, ha i buljong
  • Bruk en stavmikser og mos grønnsakene til det blir en suppe
  • Du kan ha noen biter poteter og gulrøtter (eller andre grønnsaker du måtte ha tilgjengelig) i suppen før den skal koke litt til, om du ønsker litt å tygge på:
  • Vask spinaten og ha i suppen, kok i 10 minutter – så er suppen ferdig 🙂
  • Server gjerne med brød eller ris

Ha en god uke!

Du vil kanskje like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.