Home Kaker og desserter Supergode, glutenfrie, veganske pannekaker!

Supergode, glutenfrie, veganske pannekaker!

Til ca 12 pannekaker trenger du
  • 6 dl glutenfritt mel, f.eks kokos- eller mandelmel (eller en annen type mel)
  • 4 ts bakepulver
  • 2 ts kanel
  • 2 ts salt
  • 2 dl vann
  • 4 dl mandelmelk (i de fleste butikker kan du kjøpe mandelmelk, rismelk eller havremelk)
  • 4 ss nøytral olje (for eksempel kokosolje)
  • En banan, blendet / most i små biter
  • Pynt: lønnesirup, melis, bananer
  • Miks alt sammen, stek og nyt!

Slik gjør du

  • Bland sammen mel, bakepulver, kanel og salt
  • Rør inn melk, vann og olje, litt etter litt
  • Visp det sammen til det ikke er noen klumper
  •  Trenger du tynnere røre, tilsett ekstra melk. Trenger du tykkere røre tilsetter du litt mel
  •  Sett stekepannen på middels varme og ha i olje
  •  Stek!
  •  Til slutt legger du de varme pannekakene lagvis og heller melis og lønnesirup i mellom og over pannekakene. Men ikke for mye, da blir det alt for søtt.
  •  Topp pannekakene med lønnesirup og blåbær (eller noe annet godt:)

Blogglisten hits

Du vil kanskje like

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.